Anita en Rene - Neem vandaag even vrij

Anita en Rene - Neem vandaag even vrij
Artikelnummer: SR13024
Prijs: €3,95 inclusief BTW
Release Datum: 
vri, 23/08/2013
Artiest(en): 
Anita en Rene
Bestaat uit: 
CD
Barcode: 
8700001823142
Tracks
1
Neem vandaag even vrij
Anita en Rene
2
Du Bist Alles Fur Mich
Anita en Rene

Persing, release, promotie en marketing zijn door UltimateDisk uitgevoerd in opdracht van:  Storm Records Logo

Anita heeft altijd al gezongen. Als klein meisje zong ze alle liedjes mee van de artiesten die ze hoorde op de radio. Vanaf haar 15de jaar ging ze ook meedoen aan diverse talenten jachten en met succes. Ze had toen een voorliefde voor country muziek en Duitse schlagers wat in Limburg altijd al veel beluisterd werd op de Duitse radio zenders. Op haar 18de zong ze bij haar eerste orkest, verzorgde tevens diverse solo optredens en werd veel gevraagd voor studio werk. Tot op de dag van vandaag is ze dit met veel plezier blijven doen.

Rene kreeg zijn eerste muzieklessen op 6 jarige leeftijd en koos voor de trompet. Hij ging via het plaatselijke harmonieorkest naar de muziekschool en studeerde later verder in Maastricht en Aken (Duitsland) aan het conservatorium. Hij speelde vanaf zijn 16de in diverse orkesten en begon op zijn 18de met een eigen band. Met deze band deed hij veel optredens met de toen bekende Schlagersterren Freddy Breck, Rex Gildo, Heino, Roy Black, Dennie Christian enz. Met Freddy Breck ging hij zelfs regelmatig op toernee door U.S.A. en Canada. Ook was zijn orkest het vaste orkest tijdens de bekende Schlagerfestivals van Harrie Thomas en de Tros.

Toen Grad Damen een special opnam in Arnhem voor een DVD, werkten Anita en Rene  voor de eerste keer samen. Anita in het koor en Rene in het orkest. Hoewel de vonk privé toen oversprong heeft het samenwerken als duo nog enige tijd geduurd. De afgelopen jaren hebben ze wel diverse Duitstalige titels opgenomen maar in 2012 werd besloten om het ook Nederlandstalig te proberen.

Nu hebben ze dan eindelijk de stoute schoenen aangetrokken om het samen als duo te proberen met als resultaat deze eerste single “Neem vandaag even vrij”

De single komt uit onder het label van Storm Records!
Release: 23-08-2013

Muziek / Tekst: Ger Oerlemans / Roger Oerlemans
Productie: Ger Oerlemans

Plug: Nel van Olm
CD persing, digitale release en promotie: UltimateDisk.nl