Antonio - Omdat ik van je hou

Antonio - Omdat ik van je hou
Artikelnummer: UD14424
Release Datum: 
vri, 14/03/2014
Artiest(en): 
Antonio
Bestaat uit: 
CD
Barcode: 
8700001852920
Tracks
1
Die Griekse nachten
Antonio
2
Sterren stralen
Antonio
3
Toch zal het nooit meer zo zijn
Antonio
4
Een engel huilt toch niet
Antonio
5
Was die droom maar werkelijkheid
Antonio
6
Viva l'amor
Antonio
7
Daar in het zuiden
Antonio
8
Jij alleen hoort in mijn bestaan
Antonio
9
Liza Maria
Antonio
10
Niemand op de wereld
Antonio
11
Eens komt geluk m'n lieve kleine meid
Antonio
12
In Spanje aan de zee
Antonio
13
Droomde over een mooi leven
Antonio
14
Lieve moeder
Antonio

In maart 2014 tekent Antonio een contract met UltimateDisk voor de re-release van: "Boem Boem Brazil"(single), "Boem Boem Brazil" (album), "Omdat ik van je hou" (album), "Dit is de laatste nacht" (zijn 1e single uit 1999) en de nieuwe single "Piri Piri":

Antonio - Boem Boem Brazil - single  Antonio - Boem Boem Brazil - Album Antonio - Omdat ik van je hou - album Antonio - Dit is de laatste nacht - single (Klik op de afbeelding voor meer info)

Antonio werd op 1 juni 1970 geboren te Ede, maar is opgegroeid in Veenendaal. Antonio zingt al sinds hij kon lopen, maar hij startte zijn zangcarrière op 22 jarige leeftijd. Op diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol. In 1996 maakte hij de stap naar professioneel zanger.

Antonio werkte 2 jaar in feest café "De Noortje" in de Reguliersdwarsstraat (Rembrandtplein), het uitgaansgebied van Amsterdam waar veel artiesten hun eigen cafés hadden (Bolle Jan en Mien, Peter Beense).

In 1998 was het dan zover, zijn eerste eigen single kwam uit: "Dit is de laatste nacht". De eigen sound van Antonio was geboren. De single werd goed opgepakt en verscheen in verschillende hitlijsten in Nederland en België. Spoedig kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden door Trea Dobbs en Hans Mortel.

Snel volgde de tweede single: "Alle tranen die ik huilde", die binnenkwam in de Nederlandstalige Top 20 (#17) en in alle piratenlijsten van het land. Vlak daarna, in de zomer van 2001, verscheen de single "Conchita". Dit werd een echte zomerhit, waardoor Antonio afreisde naar verschillende landen voor optredens.

Het ging snel met Antonio. In 2002 tekende hij een nieuw platencontract bij HJDM Music. De single "Viva l'amor” ging meteen als een speer en kwam in de Top 100 binnen op #54. Het album "Omdat ik van je hou" was het vervolg ervan. Hierop staan heerlijke tempo nummers maar ook liedjes met gevoel. Antonio is op weg om een nieuwe Nederlandse ster te worden. TV-optredens volgden: Net 5, een programma van Dennie Christian en ook een special bij Man bijt hond, TV Oost, Omroep Brabant enz.

In maart 2004 is Antonio afgereisd naar Malaga (Spanje) om daar zijn allereerste dvd op te nemen. In mei 2004 komt de dvd "Viva làmor", uit met daarop 12 mooie videoclips van zijn debuut album "Omdat ik van je hou". In oktober 2004 komt de 5e single van Antonio uit. "Maak me gek" wordt door de swingende Caribisch-Latijnse melodie een echte carnavalshit en feeststamper. In december 2004 komt de allereerste kerstsingle van Antonio uit getiteld "Nu de kerstklokken luiden".

In juni 2005 volgt zijn 2e dvd getiteld "Maak me gek" uitgekomen. Op deze dvd staan 12 prachtige clips opgenomen op prachtige plaatsen in ons land. Eind augustus 2005 komt de single "Maria mi amore" uit, afkomstig van het album "Dit is amore". Hierna volgt in juli 2006 de 3e dvd getiteld "Adieu mon amour".

In augustus 2006 volgt de single "Bella Maria", een nummer met een zomers geluid en een Italiaans tintje. Van deze single is een videoclip opgenomen bij een Italiaanse ijssalon "La Toscana" in Schijndel.

2008 was het jaar dat Antonio tekende bij Zebramusic, een onderdeel van Berk Music, waar de single “Je kunt me Krijgen”, een swingende Caribisch nummer, uitkomt. In de zomer van 2008 verschijnt er een verzamelbox met twee cd's en een dvd getiteld "Voor altijd".

Hierna volgen diverse succesvolle singles: "Boem Boem, "Geef me nog een kans", "Lieve Heer heb medelij", "Ik droom" en  "Kom terug" waarvan de meesten wekenlang in Radio NL Top 30, de Sterren.nl Top 20 en de Single Top 100 hebben gestaan.

Meer info: Antonio Facebook Pagina