Lenny Kuhr - Stemmen in de nacht

Lenny Kuhr - Stemmen in de nacht (Front)
Artikelnummer: MCD2048
Prijs: €0,00 inclusief BTW
Release Datum: 
vri, 20/06/2008
Artiest(en): 
Lenny Kuhr
Bestaat uit: 
CD
Barcode: 
8711255121229
Tracks
1
O stille maan
Lenny Kuhr
2
De sneeuw
Lenny Kuhr
3
Lied van de eenzaamheid
Lenny Kuhr
4
's nachts bij het open raam
Lenny Kuhr
5
Stemmen in de nacht
Lenny Kuhr
6
Meditatie
Lenny Kuhr
7
Wees dan vervuld
Lenny Kuhr
8
Ik ben ...
Lenny Kuhr
9
Op het water te zingen
Lenny Kuhr
10
De wending
Lenny Kuhr
11
Het onvolkomene
Lenny Kuhr
12
Vrede, vrede, alle zielen
Lenny Kuhr

"Stemmen in de Nacht" (Zoals zij Schubert zingt) is de geremasterde versie van het beroemde album van Lenny Kuhr uit 1997 met ontroerende Nederlandse teksten van Herman Pieter de Boer op de eeuwig geliefde melodieën van Franz Schubert.

Op dit album zingt Lenny Kuhr Nederlandstalige interpretaties van Schubertliederen. Een groot deel van mijn favoriete liederen wordt hier uitgevoerd, zoals "Vrede vrede alle zielen" (Litanei) en "O stille maan" (An die Musik). Je kunt hier goed horen dat dit een zangeres is met een enorm volume en stembereik. Elke interpretatie die ze brengt is prachtig. Titelnummer "Stemmen in de nacht" (Standchen) is ook een meesterwerk, opvallend door het tegen elkaar in zingen van Kuhr en het achtergrondkoor. In 1999 kreeg "Stemmen in de nacht" een vervolg met het album "Oeverloze liefde", waarop LaKuhr heeft geprobeerd met nieuw zelf geschreven materiaal eenzelfde sfeer te bereiken als op deze compilatie van Schubertliederen. Ook zeer de moeite waard!

Tijdloos en indrukwekkend gezongen door Lenny Kuhr, die met dit album grote indruk maakte. In het seizoen 2008/2009 zal Lenny door Nederland toeren met een speciaal Schubert-programma waardoor al deze liederen dan weer ‘live’ te horen zullen zijn. Dit album is alleen verkrijgbaar via: Lennykuhr.com